Bajnok az Szpari leány U16-os csapata!  A tabella első két helyezettje találkozott egymással Kecskeméten, és a lányok ezen a mérkőzésen bebiztosíthatták elsőségüket. Ennek megfelelően is indult a mérkőzés, a 16. percben Szalanics Dóra fejelt a kapuba egy szöglet után. Bár a Mercedes KLC a hazai pálya minden előnyét élvezte, a lányok jól állták a sarat, és az eredmény nem változott már az első félidőben. A második félidőt is jól kezdte a Szpari, sorra jöttek a helyzetek, és az 56. percben Benkő Kíra tudta növelni az előnyt, egy szép akció végén higgadtan passzolt a kapuba. A hazai csapat szabadrúgásból tudott szépíteni, de egyenlíteni már nem.

A 2-1-es győzelem azt jelentette, hogy az U16-os leány csapatunk megvédte bajnoki címét a Keleti csoportban! 

Mercedes KLC leány U16 - Nyíregyháza Spartacus FC leány U16 1-2 (0-1)

Nyíregyháza: Pekk Lili, Dobrai Henrietta, Huszár Hanna, Veres Anna, Pekk Luca, Moravszki Hanna, Linzenbold Dorina, Iski Kíra, Benkő Kíra, Szalanics Dóra, Décsi Anna

Gólok: Szalanics Dóra, Benkő Kíra

Edzők: Sándor Dávid, Jeddi Béla

Sándor Dávid: - Nagyon szépen köszönjük mindenki munkáját a klubnál!  Külön kiemelném szakágvezetőnket, Sánta Tibort, aki ebben az évben is mindent megtett, hogy ez így sikerüljön. Köszönjük a szülőknek a sok áldozatot, és gratulálok a lányoknak, mert ez az ő sikerük!

Vissza