Soroksárra látogat a bajnokság következő fordulójában a Nyíregyháza Spartacus. A házigazdánál több olyan játékos is van, akik egykoron a Szparival bajnoki címet ünnepelhettek. Gengeliczki Gergő, Sándor István, Huszák Tamás, Szilágyi Péter és Bajzát Péter is szép időszakot töltött Nyíregyházán, utóbbi gólkirályként rengeteg emlékezetes találatot szerzett a Városi Stadionban.

A Soroksár vezetőedzőjét sem kell bemutatni, Lucsánszky Tamás irányította vezetőedzőként a Spartacust 2014-ben, amikor az élen végzett az NB-II-ben az együttes.

- Fokozott várakozással tekintek a mérkőzés elé, Nyíregyháza mindig a szívem csücske marad. Az elmúlt meccsek egyik csapatnak sem sikerültek jól, ezért mindkét gárda szeretne javítani. Örülök, hogy régi barátokkal találkozhatok, nagyon jó volt együtt dolgozni velük. Ami minket illet, nem játszottunk rosszul a hétvégén, de pont nélkül maradtunk. Gyepes Gábor letöltötte eltiltását, így rá ismét számíthatok, a játékosokban pedig van egy egészséges várakozás a hétvégi találkozót illetően, így jó mérkőzésre számítok - mondta Lucsánszky Tamás. 

 A Nyíregyháza Spartacusnál Holdampf Gergő biztosan nem játszhat a hétvégén, a középpályás eltiltás miatt nem szerepelhet. 

Vissza