Utolsó bajnoki mérkőzését játszotta az idényben a Nyíregyháza Spartacus leány U-14-es csapata. Az ellenfél a Várda Labdarúgó Akadémia volt Örökösföldön. A képlet egyszerű volt, amennyiben győz a Szpari, akkor bajnok, minden más esetben ezüstérmet szerez. Nos a lányok ha nem is lehengerlően, de a végeredményt tekintve simán gyűjtötték be a 3 pontot, és ezzel együtt a 2021-2022-es Leány Regionális Észak-Keleti régió U-14-es bajnoki címét!

Nyíregyháza Spartacus leány U-14 - Várda Labdarúgó Akadémia leány U-14 3-0 (0-0)

Nyíregyháza: Juhász Kinga - Poczók Kincső, Huszár Hanna, Veres Anna (Bartalos Nóra), Linzenbold Dorina, Brekovszki Julianna, Iski Kira (Szalmás Vanda), Törő Lara (Décsi Anna), Szalanics Dóra (Balázscsik Dóra)

Csapat tagjai még: Palincsár Fanni, Moldván Sára, Kótis Zsuzsanna, Bálint Antónia Gól: Linzenbold Dorina, Szalanics Dóra Brekovszki Julianna

Jeddi Béla edző: - Az egész éves teljesítményünket koronáztuk meg a mai mérkőzés megnyerésével! Nem ma játszottunk a legjobban, a legszebben, viszont a szívük a helyén volt a csajoknak, és ha kicsit nehezebben is, de behúztuk ezt a számunkra nagy téttel bíró mérkőzést! Hatalmas fejlődésen ment keresztül a csapat apraja-nagyja ebben a szűk egy évben. Gratulálok minden egyes játékosnak aki az idény során pályára lépett! Csak így tovább lányok!!!

Vissza