Az Ibrány II. ellen lépett pályára a Szpari második csapata.

A Szpari lépett fel támadólag, és előbb Batta szép szólója után mentettek a védők, majd Cenaj lőtt éles szögből alig mellé. A 9. percben Kovác fejelt fölé egy beadás után, majd egy perccel később alig lőtt mellé. A 12. percben váratlanul egy gyorsan elvégzett szabadrúgás után vezetést szereztek a vendégek, Kiss Tamás emelt a kapuba, 0-1. Egyenlíthetett volna a Szpari, de Tóth Ákos egy kiugrás után jobbról mellé emelt. A 24. percben Makó fejesénél mentettek nagyot a védők, majd Kovác elől mentettek az utolsó pillanatban. Gönczör lőtt távolról nagy erővel, Papp fogta a labdát. A 37. percben aztán egyenlített a Spartacus, Szabó Bálint remek passza után Tóth Ákos lőtt a kapuba, 1-1. 

Az 53. percben Szokolai fejelt középről egy megpattanó után, nagyot védett a kapus. Három perccel később ismét Szokolai fejelt, ezúttal is hárított a hálóőr. A 65. percben megszerezte a vezetést a Nyíregyháza egy szép akció végén. Tangel indította Trencsényit, akinek beadása után Tagai András lőtt a kapuba, 2-1. Három perccel később Boda Balázs kapott jó labdát középen, tisztán lőhetett és a jobb alsóba bombázott, 3-1. A hajrában Molnár indult a jobb oldalon, de lövését blokkolták a védők. Több gól nem esett, a Szpari megnyerte a találkozót. 

Nyíregyháza Spartacus II - Ibrány II. 3-1 (1-1)

Nyíregyháza: Poór – Gönczör, Makó, Ferencz, Tagai – Szabó B., Cenaj(Trencsényi 53.) -  Kovác A (Boda 53.) – Tóth Ákos(Molnár 66.), Szokolai (Tangel 60.), Batta (Majdanics 66.)

vezetőedző: Gyurovics Zsolt

Gólszerző: Tóth Á., Tagai, Boda illetve Kiss T.

Gyurovics Zsolt: - Egy szervezetten játszó Ibrány ellen megérdemelten győztünk. További sok sikert kívánunk az ibrányiaknak. 

Vissza