A DEAC legyőzése után vasárnap a WKW ETO FC Győr ellen lép pályára a Városi Stadionban a Nyíregyháza Spartacus. A két együttes 34. alkalommal találkozik bajnoki mérkőzésen, az élvonalban 26 meccset vívtak a gárdák. Az elsőt még 1980-ban, és abban az idényben a két csapat egyik meccsén sem született gól.

A másodosztályban eddig hétszer találkoztak a felek, ebből hat alkalommal az ETO örülhetett a lefújás után, és csak egyszer győzött a Szpari, 2019-ben Hornyák Marcell találatával.

Ősszel sokáig úgy tűnt, megszületik az első döntetlen az NB-II-ben a gárdák között, de Priskin Tamás a 91. percben betalált, így 1-0 lett a végeredmény Győrben. A korábbi válogatott támadó remek idényt fut, 15 találattal vezeti a Merkantil Bank Liga góllövő listáját. Érdekesség, hogy az ETO és a Szpari is eddig 33-33 pontot szerzett, mindkét oldalon 9 győzelem, 6 döntetlen és 9 vereség áll a csapatok neve mellett, így egymást követik a tabellán. Azaz ha a Spartacus győz vasárnap, megelőzi a győrieket. A tavasz is eddig egyformán sikerült az együtteseknek, 1 győzelem, 1 döntetlen és 1 vereség a mérleg mindkét oldalon, az ETO múlt vasárnap hazai pályán játszott döntetlent a Doroggal. A Nyíregyháza Spartacus - WKW ETO FC Győr találkozó vasárnap 14 órakor kezdődik a Városi Stadionban, zárt kapuk mögött. A mérkőzésről ezúttal is lesz élő stream közvetítés.  

Vissza