Az őszi idényben utoljára játszik idegenben a Nyíregyháza Spartacus. A csapat Szegedre utazik, és 2022-ben még egy tavaszról előrehozott találkozó vár a mieinkre Sényőn, jövő héten az ETO ellen. 

A Szeged jelenleg a harmadik helyen áll a tabellán, 18 eddigi meccsükből 10 alkalommal győztek, négyszer lett döntetlen és csak négyszer kaptak ki. A vasárnapi a 35. találkozója lesz a Szparinak, korábban öt mérkőzést vívott a két gárda az első osztályban. Utoljára 2019-ben sikerült nyerni ellenük, az elmúlt négy mérkőzés végén a Szeged örülhetett. 2022.májusában 4-1-re nyertek Balmazújvárosban, akkor Vass Patrik szerezte a Spartacus gólját. Ő biztosan nem játszik vasárnap, mint ahogy Papucsek Barna és Paku Roland sem. 

- A Szeged az elmúlt években meghatározó csapata volt a másodosztálynak, tavaly is és idén is remekül szerepelnek, így nehéz mérkőzésre számítok. Sajnos nálunk továbbra is sok a hiányzó komolyabb sérülések miatt, de igyekszünk kihozni a maximumot a hátralévő találkozókból, így Szegedre sem feltartott kézzel utazunk. A házigazda legutóbbi három meccsét megnyerte, szeretnénk megszakítani jó sorozatukat – mondta Huszák Géza vezetőedző.

A Szeged-Csanád Grosics Akadémia - Nyíregyháza Spartacus találkozó vasárnap 15 órakor kezdődik. A hazai csapattól kapott információk szerint élő stream közvetítés nem lesz. A vendég belépő 1000 Ft-ba kerül, a pénztárak 2 órával a kezdés előtt nyitnak. A belépéshez szurkolói kártya vagy személyi igazolvány szükséges. A vendég drukkerek a Kereskedő köz felől tudnak belépni. 

Vissza