Egy héttel azok után, hogy a Szpari felnőtt csapata edzőmérkőzésen nyert a DVTK ellen, az U14-es lányok utaztak Miskolcra. Az első félidőben egyenlő felek küzdelme folyt,  kevés lehetőség adódott a csapatok előtt. A gólcsendet egy hatalmas Brekovszki Julianna gól törte meg. Ezek után a Szpari fölénybe került, és szépen játszva megszerezte a második gólt is, ami Brekvoszki Julianna megpattanó lövéséből született. A második félidőben is birkóztak egymással a csapatok a mezőnyben. Ismét egy átlövés okozta a hazaik vesztét, amit a kapusuk meg védeni tudott, de Balogh Virginia eszmélt a leggyorsabban és belőtte a kipattanót. Összességében megérdemelt vendég siker született.

DVTK U14 leány- Nyíregyháza Spartacus U14 leány 0-3

Nyíregyháza: Pekk Lili, Veress Anna, Huszár Hanna, Moravszki Hanna, Linzenbold Dorina, Brekovszki Julianna, Pekk Luca, Zsigó Dalma, Balogh Virginia

Cserék: Szalmás Vanda, Iski Kira, Birovecz Britta, Szalontai Hajnalka

Gólszerzők: Brekovszki Julianna (2) Balogh Virginia

Szaffián Szabolcs vezetőedző: - Gratulálok a lányoknak a győzelemhez! Nagyon örülök, hogy egy ilyen szervezett és jó képességű csapat ellen sikerült kapott gól nélkül lehozni a meccset. A szezon legjobb meccse volt.

Vissza