Az FC Krasnodar Akadémiáját a világ egyik legjobbjaként tartják számon. A legmodernebb körülmények között - 3000 férőhelyes stadion, 10 pálya - készülhetnek az orosz fiatalok. A Szpari - melyben szintén sok fiatal játszott - a törökországi edzőtábort a Krasnodar III. elleni meccsel zárta. 

Az első félidő mezőnyjátékkal indult, nagy helyzet nélkül. A 18. percben egy balról érkező beadásnál Bálint lépett oda középen egy orosz játékosnak, a játékvezető pedig büntetőt ítélt. A 11-est Chichba fölé lőtte. A másik oldalon Pejovic indításáról alig maradt le Boda, majd Forgács távoli lövése ment mellé. A 25. perctől többet kezdeményezett a Szpari, előbb Szokolai elől tisztázott a kapus, majd a 36. percben Kovács ellen szabálytalankodtak, a szabadrúgást Talabér centikkel lőtte mellé. A hajrában egy szöglet után Szekszárdi bombázott mellé, és Chichba labdája is elkerülte a kaput, így az első félidőben nem született gól.

Fordulás után többet támadott a Nyíregyháza, az 51. percben Kovács lövését blokkolták, majd ismét Kovács, Svedyuk beadása után fejelt, de fogta a kapus. Az 58. percben Ásványinak is dolga akadt, egy 18 méteres próbálkozást tolt szögletre.  Tíz perccel később Bálint adott jó labdát Kovácsnak, aki egy csellel elindult befelé, majd a labdája a felső sarok mellett zúgott el. A 69. percben Pejovic szerzett labdát középen, megindult, 35 méteres lövését fogta a kapus. Érett a gól, és a 70. percben meg is született a vezető találat! Starosta és Kovács játszottak össze, átkerült a labda a jobb oldalra, Boda Balázs pedig szépen a kapuba lőtt, 1-0. A 73. percben nagy helyzet maradt ki, Starosta remekül játszotta meg Kovácsot, utóbbi középről megcélozta az alsó sarkot, de a kapus hatalmas bravúrral védett. A 77. percben ismét Kovács tesztelte a kapust, ezúttal is fogta a labdát a hálóőr. A 80. percben megint Kovács volt a főszereplő, egy jobbról érkező labdát átvett az ötösnél, lőtt, de egy védő lábáról szögletre pattant a labda, ez is nagy helyzet volt. A hátralévő időben az eredmény nem változott, győzött a Szpari! 

Nyíregyháza Spartacus - FC Krasnodar III. 1-0 (0-0)

Nyíregyháza: Nagy M.(Ásványi a szünetben) - Svedyuk, Talabér (Végső a szünetben), Pejovic, Bálint, Szekszárdi, Forgács, Boda, Starosta, Kovács N., Szokolai

vezetőedző: Lengyel Roland 

Vissza