Vasárnap újabb felkészülési mérkőzést játszott a Szpari. Ezúttal a Kisvárda II. volt az ellenfél. A mieinknél több saját nevelésű fiatal is kezdett, akik debütáltak a felnőtt csapatban.

Nyíregyháza Spartacus – Kisvárda II. 1-3 (0-2)

Nyíregyháza: Miski  (Talián 67.)– Sztankó (Trencsényi 46.), Herczku, Papp (Pataki 75.), Végső (Vasiljevic 46.), Magyar, Kártik (Vad 67.), Gyurján (Kovács 21.), Boda (Starosta 46.), Tóth Á.,  Szokolai

vezetőedző: Gálhidi György

Gólszerző: Tóth (87.) illetve Sikorszki (10.), Jelena (36.), Bíró (71.)

 A vendégek szereztek vezetést, Sikorszki kapott jó labdát középen, majd értékesítette a ziccert, 0-1. A másik oldalon Szokolai próbált kibújni egy beadásnál, de szabálytalannak látta a játékvezető. A 18 . percben Jelena indult meg a bal oldalon, lövése mellé mant. Egy perc múlva Szőr vállalta el 25 méterről, a kapufán csattant a labda. A 36. percben megszerezte második gólját a Kisvárda, egy hátul eladott labda után Jelena passzolt a kapuba, 0-2. Az első félidő több gólt nem hozott.

A második játékrész Tóth helyzetével indult, de közeli lövését fogta a kapus.  Újabb Tóth helyzet következett, ezúttal is a bal oldalon indult, majd a blokkról levágódott lövése. A folytatás mezőnyjátékot hozott. A 68. percben Starosta lőtt közelről nagy erővel, fogta a kapus a labdát.  A 70. percben Jelena lőtt 23 méterről, Talián nagyot védett. A szögletnél Bíró emelkedett a legmagasabbra, és a kapuba fejelt, 0-3. A hajrában Durueke lőtt közelről, de levágódott a labdája, a másik oldalon Herczku fejelt fölé egy szögletnél, majd Kovács a bal oldalról lőtt mellé. A 87. percben Tóth Ádám kapott jó labdát, és bár a végén nagyot löktek rajta a lövésnél, a kapuba gurult a labda, 1-3. A Kisvárda II. nyerte a találkozót.  

Vissza