A hétvégén megkezdődik a szezon a labdarúgó NB-II-ben. A Nyíregyháza Spartacus idegenben, a Kaposvári Rákóczi FC ellen rajtol, augusztus 1-jén. A somogyiak számára sűrű volt a tavasz, a gárda az élvonalban szerepelt, majd a kiesés után egy hét pihenőt kaptak a labdarúgók, és máris kezdődött a felkészülés. Lendületből vágnak tehát neki a másodosztálynak, a Szpari ellen pedig 21. alkalommal lépnek pályára. Az eddigi mérleg teljesen kiegyenlített, 20 meccsen 6 nyíregyházi, 6 kaposvári győzelem mellett nyolc döntetlen született. Utoljára 2019. áprilisában Hornyák Marcell találatával a mieink nyertek 1-0-ra. 

A Kaposvár kerete több helyen változott a nyári szünetben, Farkas Aurél például épp a Spartacus játékosa lett.

Érkezők: Földi Botond (Mezőkövesd, kölcsönbe), Szarka Ákos (szabadon igazolhatóként – legutóbb Szuvon FC, dél-koreai), Varjas László (Mezőkövesd, kölcsönbe), Varjas Zoltán (Mezőkövesd, kölcsönbe)

Távozók: Ádám Martin (Paks), Bévárdi Zsombor (Debreceni VSC – kölcsönből vissza), Farkas Aurél (Nyíregyháza Spartacus), Fodor Marcell (visszavonult), Hegedűs Dávid (Eger), Nagy Richárd (Paks), Antun Palic (horvát, ?), Pintér Ádám (Debreceni VSC – kölcsönből vissza), Slakta Balázs (Szentlőrinc), Igors Tarasovs (lett, ?), Dinko Trebotic (horvát, Dinamo Minszk – Fehéroroszország), Zsiga Ervin (CS Municipal Satu Mare – Románia), Andriy Yakimiv (ukrán, ?) 

A nyitómérkőzésre ezúttal csak a helyszínen lehet jegyeket vásárolni az alábbi árakon:

Jegyárak:

Nagylelátó: 800 Ft
Főépület: 1.000 Ft
Állószektor: ingyenes.
Vendégszektor: 800 Ft
A 14 éven aluliak ingyenesen tekinthetik meg a mérkőzéseket.

A jegypénztárak a mérkőzés előtt 1,5 órával, jelen esetben 18.30 órakor nyitnak ki. A találkozó 20.00 órakor kezdődik, és az M4 Sport élőben közvetíti. 

Vissza