Remek kezdés után gyengébb folytatás. A negatív fordulat a legutóbbi válogatott szünet után következett be. Most újabb szünet volt, így ideje, hogy a csapat visszatérjen a győztes útra. Nem lesz könnyű, vasárnap a Kecskemét vendége lesz a Szpari. 

- Nagyon jól kezdtük az idényt, a csapat a győzelmek után duzzadt az önbizalomtól. Az egy olyan periódus volt, hogy minden sikerült. Néha szerencsénk is volt, de nagyon sokat tettünk érte. Aztán a DVTK elleni vereség után - ahol nem játszottunk rosszul -  minden megfordult. Elől hiányoznak a gólok, most nem pattannak be a labdák, és a támadóinkra is jobban figyelnek. Remélem minél hamarabb újra megtaláljuk az elveszett fonalat - mondta Paku Roland. 

A középpályás hétfőn Szokol Zsolttal együtt dolgozott, személyre szabott edzésen vettek részt. A védő szerint sok dolog hátráltatta a csapatot. 

- Nem jöttek jól a sérülések sem, Csilus Ádám után Papucsek Barnát is elveszítettük, majd Hamed Yasin is beteg lett. Ők azért hiányoznak, de bízom abban, rövidesen visszatérhetnek. A diósgyőri vereség után a Honvéd elleni kupabúcsú sem tett jót a hangulatnak. Az akarattal nincs gond a csapatnál, mindenki újra győzni szeretne, és biztos vagyok abban, ha ez Kecskeméten sikerül, egy újabb jó sorozat indul el. Mindent megteszünk ezért - mondta Szokol Zsolt. 

A Szpari vasárnap 13 órától lép pályára Kecskeméten. 

Vissza