A Soroksár a 7., a Nyíregyháza Spartacus a 8. helyen áll a tabellán. A házigazdának 56, a Nyíregyházának 55 pontja van, azaz Spartacus győzelem esetén a két csapat helyet cserél.  

- Szeretnénk itthon tartani a három pontot, ami nem lesz könnyű, hiszen tudjuk, hogy a Nyíregyháza tíz mérkőzés óta nem kapott ki. Nagyon jó csapatról van szó, de szeretnénk megtartani a hetedik helyet. Ha ezt a találkozót megnyerjük, akkor ez biztossá válik. Egy stabil csapat lesz az ellenfelünk, nagyon jól védekeznek, Jova Leventét ismerjük, egy jó kapus, aki ráadásul azonnal indít a lehúzott labdák után, elől pedig Hornyák Marcellre és Rezes Lászlóra mindenképp figyelnünk kell a kontráknál. Veszélyesek a Nyíregyháza pontrúgásai is, vannak jól fejelő labdarúgók, így erre is felkészültünk - mondta Lipcsei Péter, a Soroksár vezetőedzője. 

A Szpari vezetőedzője abban bízik, folytatódik a jó sorozat. Zoan Spisljak tudja, hogy egy jó csapat vendége lesz a Nyíregyháza. 

- Szeretnénk folytatni a veretlenségi sorozatot. A játékosok megmutatták, hogy lehet rájuk számítani, és a jó védekezésre ezúttal is szükség lesz, de támadásban hatékonynak kell lennünk, a Soroksár ugyanis egy jó csapat, fiatal ferencvárosi nevelésű labdarúgókkal, és rutinos játékosokkal a keretben. Nagy kihívás előtt állunk, egy játszó együttes vendégei leszünk vasárnap - mondta Zoran Spisljak, a Szpari vezetőedzője. 

A mieinknél Starosta Dávid és Gyurján Bence továbbra sem bevethető, és a héten Kovács Norbert sem készülhetett a kerettel betegség miatt. Eltiltott nincs, a többiek bevethetők.  

Vissza