Hasznosan telt a bajnoki szünet a Nyíregyháza Spartacusnál. Mátyus János vezetőedző kivételesen örült annak, hogy nem voltak fordulók.

- Általában az ilyen évközi szüneteket nem szeretem, hiszen megtörhet egy csapat lendülete. Most más volt a helyzet, mivel olyan szituációban voltunk, hogy minél több időt nyerünk, annál több életet nyerünk. Rengeteg sérültünk volt, és szerencsére ketten, Rubus Tamás és Szokol Zsolt felépültek. Ilyen szempontból a szünet nagyon jól jött. Rudolf Gergely kiesése viszont nagyon nem, a legutolsó meccsen is fantasztikus gólt lőtt, jól teljesített, őt nehéz lesz pótolni. Nem lesz könnyű feladat, de nélküle is nyernünk kell a hétvégén Szolnokon - mondta Mátyus János. 

A szakmai stáb elemezte a szolnokiak játékát, és ez alapján nem vár könnyű meccs a Szparira. 

- A házigazda több mérkőzését is láttam, szoros mérkőzéseket vívott eddig, és egy nagyobb arányú vereségük volt, de akkor sem volt olyan a meccs, mint amit az eredmény tükröz, mivel rengeteg lehetőségük volt. Biztos vagyok abban, hogy a hétvégi is nagyon szoros találkozó lesz, abban bízom, hogy több gólt szerzünk mint ők. Az elmúlt két hét tartalmasan telt, kőkeményen dolgoztunk, a győzelem gyógyír lehet a korábbi meccseken szerzett sebeinkre – mondta a vezetőedző. 

Vissza