Több jó egyéni teljesítmény is volt a Nyíregyháza Spartacusnál a DEAC ellen, a Merkantil Bank Liga 24. fordulójában. Hamed Yasin számára viszont különösen jól sikerült a mérkőzés, előbb egy gólpasszt adott Gresó Mátyásnak, majd az első félidő derekán ő maga bombázott a kapuba egy csel után. A Nemzeti Sport tudósítójától nem véletlenül kapott 7-es osztályzatot - a mezőny legjobbjaként. 

- Nagyon jól sikerült a vasárnapi mérkőzés, és boldog vagyok, hogy nyerni tudtunk. Örülök, hogy győzelemhez segíthettem a csapatot, mert ez egy nagyon fontos találkozó volt számunkra. Úgy érzem a csapat játéka is rendben volt, ezt kell tovább folytatnunk a következő meccseken is, remélem a hétvégén újból nyerünk, és jönnek majd a jó eredmények - mondta Hamed Yasin. 

A csatárnak ez volt a negyedik gólja az idényben, legközelebb pedig az ETO ellen találhat be. Vasárnap a győriek érkeznek a Városi Stadionba, és van miért visszavágni, ősszel ugyanis a 91. percben kapott gólt a Nyíregyháza, és így 1-0-ás vereséget szenvedett. 

Vissza