A válogatott mérkőzései miatt nem rendeztek bajnoki fordulót az NB-II-ben. A korosztályos csapatokban a másodosztályból is vannak játékosok - az U19-es válogatottnak Farkas Bendegúz is tagja, ők két vereséget szenvedtek Olaszországban az elmúlt napokban. A héten viszont újabb meccsek következnek, a Nyíregyháza Spartacus vasárnap az Aqvital Csákvár gárdáját fogadja. 

Ez lesz a 12. találkozó a két együttes között, és hat meccset a Nyíregyháza nyert, négyszer lett döntetlen, és mindössze egyszer örülhettek lefújás után a csákváriak, még 2018-ban. Akkor Kártik Bálint és Hornyák Marcell még a Szparit erősítették, azóta mindkét játékos Csákvárra igazolt. Utóbbi sérülés miatt kevesebbet játszhatott, de az utolsó négy meccsen kétszer is betalált. Az ősz eddig nem sikerült rosszul a vasárnapi vendégnek, a hetedik helyen állnak a tabellán 24 ponttal. Amennyiben a Spartacus megnyeri a vasárnapi meccset, pontszámban utolérheti az Aqvitalt. 

A mieinknél a sérülések után Myke Ramos és Adamcsek Máté is már pályára léphetett a második csapat meccsén, vasárnap rövid időre ők is bevethetők.

Az Aqvital Csákvár elleni vasárnapi meccs 13 órakor kezdődik Sényőn. 

Vissza