A Szőnyi úton lép pályára vasárnap a Nyíregyháza Spartacus a Merkantil Bank Liga 32. fordulójában. A két csapat 14. alkalommal találkozik egymással, négyszer az élvonalban mérkőztek meg a felek, és 6-4 a győzelmi mérleg a mieink javára. Novemberben 2-0-ra nyert a Szpari Balmazújvárosban, akkor Myke és Alaxai Áron volt eredményes. Előbbi a hétvégén biztosan nem lő gólt, bár állapota folyamatosan javul, pályára még nem léphet sérülés miatt. 

A fővárosiak a veszélyzónában vannak, a 14. helyen állnak a tabellán, legutóbbi két meccsüket viszont megnyerték, amivel négy pont előnyt szereztek a már kieső helyen álló pécsiekkel szemben. A kispadon volt váltás náluk, a távozó Szekeres Tamás helyét Kincses Ádám vette át vezetőedzőként, de Kisteleki István is a kispadról segíti a munkáját a hátralévő fordulókban. Mivel számukra létkérdés a pontszerzés a bajnokság hátralévő mérkőzésein, így nem vár könnyű meccs a mieinkre, akik már bajnokként érkezhetnek Budapestre. Ennek ellenére a Szpari mindhárom hátralévő meccsét szeretné megnyerni, így ez a cél a Szőnyi úton is. A mérkőzés vasárnap 17 órakor kezdődik.

A 660 fős vendégszektorba a fővárosban élő Szpari szurkolók csütörtökön 16 órától 18-ig vehetnek jegyeket elővételben a stadionban (lesz a meccs napján is jegyértékesítés a pénztárban), de Nyíregyházán is van lehetőség a jegyek megvásárlására, mivel a BVSC 150 jegyet elküldött a Spartacushoz. Csütörtökön 12-től 15 óráig, pénteken 9-től 15 óráig lehet 1500 Ft-os egységáron belépőket venni a Tiszavasvári úti klubirodában ( A várost elhagyva a Tirpák Csárda után rögtön jobbra, a Révész Telephelynél). Fontos, hogy csak készpénzzel lehet fizetni.

Vissza