Vasárnap 17. alkalommal lép pályára a Budafok ellen a Nyíregyháza Spartacus. Az eddigi mérleg a Szpari mellett szól, 10 nyíregyházi sikerrel szemben egy BMTE győzelem áll, 2019-ben nyertek a budafokiak. Az elmúlt öt meccsből viszont háromszor is döntetlen lett a végeredmény, ősszel viszont a mieink 3-0-ra nyertek Gresó Mátyás duplájával és Márkus Attila találatával. Előbbi most is eredményes lehet, a legutóbb pályára lépő Myke Ramos, Jánvári Gábor és Szerető Krisztofer játéka viszont kérdéses sérülés miatt.  

Ezzel együtt égetően fontos lenne a három pont megszerzése, a Budafok viszont a Magyar Kupában élvonalbeli csapatokat is búcsúztatott, így nehéz meccs vár a Szparira. A BMTE 41 pontot szerzett eddig, és a 11. helyen áll. A vasárnapi meccs 17 órakor kezdődik, és a hazai csapattól kapott információk szerint élő stream közvetítés nem lesz.

Az autóval érkező nyíregyházi szurkolók számára fontos információ, hogy az autóval érkezők a Debrő utcában parkolhatnak, és gyalogosan közelíthetik meg a vendég bejáratot. 

Vissza