A Nyírség NSC ellen játszott városi rangadót a Nyíregyháza Spartacus a női labdarúgó NB-II-ben. A városi derbit ezúttal Nyírteleken vívták a csapatok.

Az első félidő eleje kiegyenlített volt, majd Nagy Panna lőtt mellé egy pontos beadás után. Egy formás bal oldalon vezetett akció után viszont vezetést szerzett a Szpari, Urai Bianka érkezett középen és a kapuba lőtt, 0-1.

A Nyírség egy szöglet után szerezhetett volna gólt, de tisztáztak a Spartacus védői, így az első félidőben nem született több találat. Fordulás után viszont nem kellett sokat várni az újabb Szpari gólra, az 51. percben Nagy Panna megduplázta az előnyt, majd a 79. percben Nagy Panna le is zárta a meccset. A Spartacus 3-0-ra nyerte a városi derbit. 

Nyírség NSC - Nyíregyháza Spartacus  0-3(0-1)

Nyírség: Lengyel - Papp, Sotáková(Horváthová), Lakatos, Szűcs, Bálint, Kertész, Petrik(Gulya), Kárai(Trikó), Rózsa(Pozsgai), Kocsová 

vezetőedző: Kósa János 

Spartacus: Verdes (Molnár) - Tóth C., Bodnár, Paranai, Csábi(Hrinkó), Ranyhóczki, Bakó (Németh), Tóth P.(Novák P.), Urai(Bukta), Balogh P., Nagy P. 

vezetőedző: Benkő Balázs

Benkő Balázs: - Motiváltan, jó játékkal, több helyzetet kidolgozva szereztük meg a három pontot. Ha a kapu előtt pontosabbak vagyunk, nagyobb arányú is lehetett volna a győzelem. Gratulálok a lányoknak! A csapat nevében köszönöm szurkolóink biztatását!

Vissza