Ahogy befejeződött a Szeged elleni bajnoki, Alaxai Áron már utazott is Telkibe. Nem ő az egyetlen, aki meghívót kapott az U20-as illetve az U21-es válogatotthoz! Dala Martin és Farkas Bendegúz is címeres mezben futballozhat. 

U21-es válogatottunk március 21-én a moldávokat fogadja felkészülési mérkőzésén, öt nappal később pedig Almatyban lép pályára Eb-selejtezőn a házigazda kazahok ellen. Mint ismert, néhány hete Gera Zoltán a Vasas vezetőedzője lett, a helyét Szélesi Zoltán vette át az U21-es válogatott élén. Az új szövetségi edző azonnal munkába állt, most pedig kihirdette az első keretét, amely vasárnaptól a moldávok elleni hazai felkészülési mérkőzésre és a kazahok elleni idegenbeli Eb-selejtezőre készül Telkiben.

Férfi U19-es válogatottunk ezúttal nem jutott be a tavaszi elitkörbe az Eb-selejtező őszi csoportköréből, ezért tavasszal a 2005-ös korosztály önállóan nem vesz részt egyetlen összetartáson sem, viszont a 2004-es születésű játékosokkal kiegészülve, U20-as válogatottként lesznek mérkőzései. Március 20-án és 22-én az izlandiakat fogadja együttesünk Gyirmóton: a szerdai és a pénteki mérkőzés is 15.30-kor kezdődik az Alcufer-stadionban.

Fotó: mlsz.hu

Vissza