Vasárnap délelőtt még edzés szerepelt a Nyíregyháza Spartacus programjában, majd délután elindult a csapat Pécsre, ahol az év utolsó bajnokiját vívja. Jó hír, hogy újabb korábbi betegek tértek vissza, és bár az erőállapotuk még nem megfelelő, rövid időre már bevethetők. 

- Számomra a Pécs az év meglepetés csapata. Korábban az NB-III-ból már ismertem őket, és akkor látható volt, hogy többre hivatott ez az együttes. Szervezettek, gyorsak, mozgékony játékosokkal rendelkeznek, csapat és egyéni szinten is képesek kiemelkedőt alkotni. Nálunk újabb négy ember munkába állhatott a koronavírus fertőzés után, bár egy hónapig nem edzhettek,ez látszik rajtuk, de így is jó ritmusban készülhettünk. Igyekeztünk alaposan feltérképezni a PMFC-t, és mindenre felkészíteni a játékosokat. Szeretnénk visszatérni oda, ami Gyirmóton november elején megszakadt, amikor utoljára teljes csapattal állhattunk ki, és bízom abban, hogy eredményesen zárjuk az évet - mondta Gálhidi György vezetőedző. 

És ha már Gyirmót, akkor hosszú idő után a Szparinak sikerült először feltörnie a Gyirmót védelmét, most hasonló lesz a feladat a Pécs ellen is, mivel a legjobban védekező csapat lesz a mieink ellenfele. És még egy hasonlóság Gyirmóthoz, hétfőn estére ködöt jósolnak a meteorológusok a Mecsek környékére...

Vissza