Kelemen Dávid, Szokol Zsolt, Forró Gyula, Jova Levente, Rubus Tamás. Hogy mi a közös bennük? Mindannyian Békés megyében kezdték labdarúgó pályafutásukat, és játszottak az Előre csapatában. Szinte a komplett védelem. Rubus Tamás kivételével a többieknek van esélyük arra, hogy vasárnap pályára lépjenek korábbi klubjuk ellen, utóbbinak még várnia kell kicsit, mire ismét bajnokin szerepelhet. De már tényleg csak kicsit. 

- Két hónapja sérültem meg az MTK elleni mérkőzésen, amikor egy rossz lépés után két térdszalagom is részlegesen elszakadt. Akkor még húsz percet pályán maradtam, mert nem volt több cserénk, és dolgozott az adrenalin, de a lefújás után tudtam, hogy nagy a baj. Azóta kezelésekre jártam, és szerencsére folyamatosan javult a lábam, így tegnap már a többiekkel készülhettem. Nagyon örültem neki, bár tudom, hogy erőnlétileg nagy a lemaradásom és még nagyon óvatos voltam a passzokkal, így kell még idő mire visszatérhetek - mondta Rubus Tamás. 

A védő békéscsabai születésű, a családtagok ma is ott élnek. A jelenlegi csapatból azonban már csak kevesekkel játszott együtt. 

- Máthé Gáborral és az asszisztens edző Makra Zsolttal futballoztam együtt. 21 éves koromig játszottam Békéscsabán. Ami a hétvégi mérkőzést illeti, bízom benne, hogy itthon tartjuk a három pontot, amire nagy szükségünk van - mondta Rubus Tamás.   

Vissza