A hétvégén folytatódik a labdarúgó Merkantil Bank Liga NB-II, a Nyíregyháza Spartacus pedig Budafokon lép pályára a 24. fordulóban. Ez lesz a 19. bajnoki meccs a két csapat történetében, és csak egyet nyert meg a BMTE, 11 alkalommal viszont a Szpari hagyhatta el győztesen a pályát.

Ősszel 2-0-ra nyert a Nyíregyháza Myke Ramos és Géresi Krisztián találatával, és miközben a mieink a tabella élén állnak, a hétvégi házigazda szeretne elkerülni a veszélyzónából. Jelenleg a 15. pozíciót foglalják el, és Dajka László vette át a csapat irányítását vezetőedzőként az elmúlt fordulókban, de mind a Csákvár mind a Kozármisleny ellen elveszítették mérkőzésüket. A budafokiaknál két Szpari nevelés is játszik, Nagy Gergő és Vasvári Zoltán személyében, de Szerető Krisztofer is futballozott nyíregyházi mezben.

A vasárnapi mérkőzésre a vendégjegyek 1500 Ft-ba kerülnek. A budafoki klub kéri a Nyíregyházáról autóval érkezőket, hogy a Debrő utcában parkoljanak a KRESZ szabályainak betartásával, és innen közelítsék meg a Zuzmó utcában található vendég bejáratot. A hazai klubtól kapott információk szerint élő stream közvetítés nem lesz a mérkőzésről. A meccs 14 órakor kezdődik a BMTE Stadionjában.  

Vissza