Egy nyertest már hirdettünk fotós játékunk kapcsán, és Nagy Krisztiánék voltak a szerencsések. Tőlük egy megható levelet kaptunk: 

"El sem hisszük, hogy nyertünk! A Klubbunk történelméből egy örök szelet így a miénk lehet! Nagyon köszönjük Önöknek, nektek! A Soroksár mérkőzésen jelen voltunk és még beszéltük is, hogy vajon ki nyerhette meg, biztosan örül majd az "ereklyének"! :) Mégegyszer nagyon köszönjük! Nagyon boldogok vagyunk, hogy egy olyan dolgot kaphatunk a csapattól a klubbtól ami örök érvényű illetve, hogy a csapat iránti "szeretetünk tükörképe" ilyen módon elnyerte a tetszését önöknek illetve azoknak akik megtekintették, esetleg látták!" - áll az emailben. 

Nos a héten - a Szeged elleni meccsen kiderül, ki nyerte a második fordulót. Közben már újabb fotók érkeztek. Steványik Balázs legutóbb Tiszaújvárosban is szurkolt a Szparinak. 

Valóczki Szabolcs annyira szereti a klubot, hogy a címert magára tetováltatta, és büszkén viseli, bármerre jár. 

Kekecsné Duleba Henrietta a családjával jár a mérkőzésekre, lányai, Hanna és Száva Léna is szeretik a Szparit. A babaház mellett jól megfér a labda, a póló pedig magáért beszél. 

Gergő hat éves korától jár meccsekre, és ma már a Nyíregyháza Spartacus - Bozsik Akadémiában focizik. 

Várjuk az újabb képeket a sajto@szpari1928.hu címre, a nyeremény egy Szpari ajándékcsomag. 

Vissza