Nagyüzem van a Nyíregyháza Spartacusnál, több leendő új játékossal is tárgyaltak hétfőn a klub vezetői, és a héten a szerződéseket is aláírhatják a felek. Egy védő, két középpályás és egy támadó is csatlakozhat a kerethez. Két saját nevelésű fiatal viszont már szerződést kapott.  A 17 éves Szűcs Dávid a megyeszékhelyen kezdett futballozni, és belső védőként bevethető. A magas játékos a Szpari II-ben és az U19-es csapatban is játszott az előző idényben. A Nyíregyháza Spartacus három éves szerződést kötött vele. 

Szintén megállapodott a klub Pataki Bencével. A szintén 17 éves támadó már bemutatkozhatott az NB-II-ben is, de az előző idényben főként az utánpótlás együttesben és a második csapatban futballozott. Technikás, és 8 gólja mellett számos gólpasszt is adott az előző szezonban. Vele is három éves szerződést kötött a Spartacus. 

A további érkezők függvényében három távozó is van, akiknek lejárt a szerződésük. Sinanovic Sinan, Végső Előd és Svedyuk Alex távozik a Nyíregyháza Spartacustól. Sinanovic Sinan Békéscsabáról tért vissza 2019-ben. Sajnos a tavalyi év elején megsérült, így hosszabb rehabilitáció várt rá. A szezon végére felépült, a második csapatban már játszhatott. Végső Előd nyíregyházi nevelésű, a belső védő az előző idényben 22 NB-II-es bajnokin lépett pályára. Svedyuk Alex 2019-ben szerződött a Szparihoz, és az előző szezonban 35 másodosztályú meccsen játszott. Mindhárom labdarúgónak köszönjük amit a klubért tettek, további pályafutásukhoz sok sikert kívánunk! 

Vissza