A jövő héten megkezdi a felkészülést a Nyíregyháza Spartacus női csapata is. A felnőtt keret 16-án, az utánpótlás pedig 19-én edz először közösen az új esztendőben. Komoly változások vannak a szakmai stábokban, így a felnőtt csapat új vezetőedzővel vág neki a tavasznak. 

- Sándor Dávid és Benkő Balázs a jövőben a Bozsik Akadémia fiú csapatainál dolgozik, így a felnőtt együttest Jeddi Béla irányítja vezetőedzőként, munkáját pedig Szabolcsi Szabolcs segíti. Utóbbi az U19-es csapatnál is dolgozik majd, itt én is a gárda mellett leszek, míg az U16-os csapatot Fejér Márkó irányítja vezetőedzőként, Vékony András pedig a pályaedző lesz. A kisebb korosztályoknál nincs változás a szakmai stábokban. Büszke vagyok arra, hogy a női szakágnál végzett munkájuk révén több edzőre is felfigyeltek, nem csak játékosokat nevelünk, hanem igyekszünk a trénereket is folyamatosan képezni, fejleszteni - mondta Sánta Tibor szakágvezető. 

A felnőtt női csapat végig hazai környezetben készül majd, nem utazik a keret edzőtáborba. Több edzőmérkőzés szerepel a programban, az első bajnoki pedig március 16-án lesz az Eger ellen.  

Vissza