Hazai környezetben lépett pályára a bajnokságban a Szpari U16-os leány együttese. 

Nyíregyháza Spartacus FC U16 leány - Atra-Alef HFC U16 leány 10:0 (5:0)

Nyíregyháza: Czvik-Kornyitás (Bartha), Oláh, Kemenyiczki, Böszörményi- Tuza- Katona, Molnár, Tóth (Lévai), Kocsis (Orosz)- Németh (László)

Akárcsak egy héttel korábban, már az első percben megszerezte a vezetést a hazai csapat, Katona Flóra révén (1:0). A 6. percben már három gólos volt az előny. Előbb Molnár Borbála lőtt 17 méterről a léc alá (2:0), majd Tuza Petra váltotta gólra Flóra remek beadását (3:0). A negyedik találat egy szögletvariációt követően született, Tuza Petra helyezett a kapuba (4:0). Öt perccel a félidő vége előtt Németh Kamilla indításából Katona Flóra állította be a félidei eredményt (5:0). A második félidőben Flóra hálálta meg Kamillának a gólpasszt, aki élt is a lehetőséggel (6:0). A félidő derekán Tuza Petra szabadrúgásból is bevette a vendégek kapuját (7:0), majd Molnár Borbála megszerezte második találatát (8:0). Az utolsó percekben sem tétlenkedtek a lányok, előbb Katona Flóra fejelt mesterien a kapuba (9:0), az utolsó percben pedig Tuza Petra tekert egy szabadrúgást a jobb felsőbe (10:0).

Benkő Balázs edző: - Helyzeteink felét kihasználva, fölényesen győztünk. Gratulálok a lányoknak! Sok sikert kívánok válogatott játékosaimnak az előttük álló megmérettetés előtt!

Vissza