Három mérkőzés van még hátra a bajnokságból. A Nyíregyháza Spartacus vasárnap a Békéscsabát fogadja, Dajka László pedig szeretné felhasználni a meccseket arra, hogy több játékosról tiszta képet kapjon. 

- A Békéscsaba ellen mindig nagy mérkőzéseket játszunk, de hasonlóan készülünk most is, mint bármelyik másik találkozóra. Hazai pályán elkezdtünk egy jó sorozatot, ezt szeretnénk folytatni, szeretnénk örömet szerezni a szurkolóknak. Ezzel együtt a nézők megértését is kérem, mert elkezdjük a jövőt is tervezni, és 3-4 játékos kapcsán mind a vezetőségnek döntenie kell, mind nekem szakmai véleményt kell mondanom, így azok kapnak lehetőséget, akik kevesebbet szerepeltek. A Békéscsaba ellen még ez kevésbé lesz jellemző, de az utolsó két találkozón már így lesz. Ami a keretet illeti, Tisza Tibornak volt egy betegsége de már túl van rajta, Máté Péternek a lágyéki izomnál van sérülése, de megpróbáljuk összedrótozni - mondta Dajka László vezetőedző. 

Takács Tamás orra eltört a legutóbbi találkozón, ezért egy speciális maszkot kap majd, a tervek szerint így pályára léphet vasárnap. 

Vissza