A Nyírlugos ellen lépett pályára a Nyíregyháza Spartacus második csapata a Megyei II. osztályú bajnokság Pannónia csoportjában. 

Ködben, némi csúszással indult a találkozó, melynek első húsz perce kevés helyzetet hozott. A Szpari II. birtokolta többet a labdát, és fél óra után Oláh beadására Tudja érkezett a hosszú oldalon, kapásból lőtt, de a kapufát találta el. A hajrában előbb Kecskeméti majd Oláh lövése vágódott le a blokkról, aztán Tudja maradt le centikkel egy beívelésről. A 42. percben Sztankó átlövését fogta a kapus, egy perccel később pedig Kecskeméti 20 méteres próbálkozását is fogta Mohácsi. A végére jutott még egy Kecskeméti kapáslövés, de ezt is hárította a nyírlugosi hálóőr, így nem született gól az első játékrészben. 

A második félidő egy Talián védéssel indult, majd a másik kapu előtt Szokolai lőtt, a kapusról a felső lécre, onnan pedig a kapu mögé pattant a labda. A 60. percben megszerezte a vezetést a Szpari, Pataki Bence indult el a bal oldalon, majd éles szögből a hosszú felső sarokba bombázott, 1-0. 

A 70. percben Szokolai érkezett jól középen, de mellé ment a lövése. Egy perccel később Németh csavart mellé egy szabadrúgást, majd Rácin próbálkozását fogta a kapus.A 80. percben megduplázta előnyét a Spartacus. Szokolai átívelése után Barzó tette középre a labdát, Torkos Máté pedig a kapuba passzolt, 2-0. Barzó lövését hárította Mohácsi, majd a 85. percben Torkos próbálkozása ment mellé, így az eredmény nem változott, maradt a 2-0. 

Nyíregyháza Spartacus II - Nyírlugos 2-0 (0-0)

Nyíregyháza: Talián - Barzó, Herczku (Szabó), Hunyadi(Torkos), Vámos, Oláh, Tudja, Kecskeméti (Rácin), Erdei(Pataki), Szokolai, Sztankó(Németh)

Edző: Sánta Tibor

gól: Pataki, Torkos

Sánta Tibor: - Egy nagyon masszív csapat ellen sikerült győznünk, végig kontroll alatt tartottuk a mérkőzést, és a cserék nagyon jól szálltak be, ami döntőnek bizonyult. 

Vissza