Jól kezdett a Szpari U14-es csapata az MTK ellen, Egy jól sikerült letámadásnak köszönhetően Varga Balázs tudott labdát szerezni, majd átemelte a kilépő kapus fölött a labdát, picit ki is sodródott, de éles szögből is sikerült gólt szereznie. Sajnos nem tartott sokáig az előny, két perc múlva egyenlítettek a hazaiak. A folytatás nagy csatát hozott, és úgy nézett ki marad a döntetlen, de a végén a kék-fehérek újabb gólt szereztek, így győztek. 

MTK U14 - Nyíregyháza Spartacus-BJLA U14 2-1 (1-1)

Nyíregyháza Spartacus: Szolár Dávid, Chrien Balázs (Ónadi Péter), Forgó Tamás, Kovalecz Soma, Spisák Bence, Fekete Vince, Oláh Benjámin (Cseh Norbert), Czimer Ádám, , Garda Dominik (Szabó Bence), Konzili Máté (Karácsony József ), Varga Balázs (Karaffa Máté)

Edző: Csernyijenkó Ruszlán, Vojtovics Sándor

Gólszerzők: Varga Balázs 1’

Csernyijenkó Ruszlán vezetőedző: - Jól kezdtük a mérkőzést, már az első percben megszereztük a vezetést, azonban az előnyünk nem tartott sokáig, mivel egy jól eltalált távoli lövésből egyenlítettek a hazaiak, így a harmadik percben már 1-1 volt az eredmény. A továbbiakban mind a két oldalon adódtak lehetőségek. Az MTK több helyzetet tudott kialakítani, de a kapusunk bravúrjainak és a csapat küzdeni akarásának köszönhetően az utolsó percekig maradt a döntetlen. Megérdemeltük volna az egy pontot, azonban három perccel a vége előtt egy balszerencsés gólnak köszönhetően nyert az MTK. Az utolsó pillanatokban volt még lehetőségünk az egyenlítésre, de sajnos nem tudtuk kihasználni, így maradt a 2-1.

Vissza