Vasárnap újabb bajnoki mérkőzés vár a Szparira, ezúttal a Szolnok ellen. A vendégek jelenleg egy ponttal szereztek többet a Nyíregyházánál.

- Egy masszív, szervezett csapat érkezik hozzánk, nehéz lesz feltörni a védelmüket. Ezzel együtt szeretnénk nyerni az őszi utolsó fordulóban, és mivel eddig az országos tévés meccseink nem sikerültek jól, remélem megszakad ez a sorozat is. A héten Szokol Zsoltot megműtötték, remélem ezzel vége a sérülésének, Forró Gyula ügyében pedig lesz egy orvosi konzultáció, és utána dől el, kell-e műteni a térdét. Rájuk nem számíthatok vasárnap – mondta Lucsánszky Tamás vezetőedző.

A találkozó 16.30-kor kezdődik a Városi Stadionban. A női csapat számára már véget ért a szezon, és a harmadik helyen telelhet az együttes.

- Újonc csapatként nem rossz ez a harmadik hely, mely erőt adhat a játékosoknak is a tavaszi felkészülés során. Aki ismer tudja, hogy maximalista vagyok, van hiányérzetem, mert néhány pontot elhullajtottunk. A jövő héten még edzésben marad a csapat, majd személyre szabott edzéstervet kapnak a labdarúgók. A felkészülés februárban kezdődik. A keretben is lehet változás, szeretnénk néhány poszton erősíteni - mondta Makay Robin a Nyíregyháza Spartacus női csapatának vezetőedzője. A Nyíregyházi TV beharangozója az alábbi linkre kattintva nézhető meg: 

https://www.youtube.com/watch?v=y3y9mvaCzHw

Vissza