Ön szerint ki volt 2017. őszének legjobb Szpari játékosa? Szavazzon december 20-ig a Nyíregyháza Spartacus facebook oldalán kommentben és a győztes mezét kisorsoljuk azok között akik rá szavaztak. Az ősz játékosa a mezt személyesen adja át a nyertesnek az első tavaszi hazai meccsen.

A szakma szerint javasolt öt játékos, akire szavazni lehet: 

Csilus Tamás - Óriási futóteljesítményével és szívével hamar közönségkedvenccé vált Nyíregyházán, ráadásul 3 remekbe szabott gólt is szerzett. Az utolsó két mérkőzésen sérülése miatt nem játszhatott.

Fodor Ferenc - Volt már korábban a Szpari játékosa, nyáron tért vissza. Ősszel igazi vezérré érett, a védelem oszlopaként több találkozón is a mezőny legjobbja volt. A futball mellett egyetemre jár és hamarosan jogi diplomát szerez.

Jova Levente - Hatalmas bravúrokkal vette ki a részét az őszi sikerekből. A "lelátó" véleménye szerint rég volt ilyen jó kapusa a Szparinak. Egyértelműen az osztály legjobb hálóőre.

Kártik Bálint - A jelöltek között az egyetlen, aki tavaly is itt futballozott. Idő kellett neki ahhoz, hogy a magasabb szintű elvárásoknak meg tudjon felelni. Ahogy ez sikerült, már a csapat legjobbjai között volt hétről hétre.

Pekár László - Egy év kihagyás után került vissza Nyíregyházára ahol egyszer már nagy kedvenc volt. A leghatékonyabb játékosunk volt a pályán, hiszen 5 gólt rúgott és 16 gól előkészítésében vette ki a részét. Szögletei, szabadrúgásai életveszélyesek.
 

Vissza