Kicsit olyan lesz a hétvégi mérkőzés, mint a Barátok közt - sok a kapcsolódási pont a főszereplők között. Dragóner Filip a Szparit erősíti, édesapja a Soroksárt irányítja. Szűcs Mihály munkáját vette át, aki Soroksárról Nyíregyházára érkezett, majd jött Lucsánszky Tamás vezetőedző is.

A trénerrel tartottak a szakmai stáb tagjai, majd több játékost is igazolt a Spartacus a Soritól. De volt aki épp fordított utat járt be, néhány labdarúgó épp a Szparitól ment Soroksárra. Egy szó mint száz: a két csapat jól ismeri egymást. Éppen ezért egy jó meccs lehet vasárnap. 

- Jó emlékekkel és szeretettel térünk vissza Soroksárra, és ezt nyugodtan mondhatom a stábtagok és a játékosok nevében is. Szép időszakot töltöttünk ott. Remélem jó, közönségszórakoztató mérkőzést vívunk majd vasárnap, melynek végén megszerezzük a három pontot. Nem lesz könnyű, mert a hazai gárda az egyik legstílusosabban játszó együttes az NB-II-ben - mondta Lucsánszky Tamás vezetőedző. 

A felkészülést nehezítette, hogy csütörtökön tréningezhet először füvön a csapat. Soroksáron is néhány napja még fagyott volt a talaj, mostanra viszont sokat javult az állapota. 

- A pályával biztos nem lesz gondunk a hétvégén. Ugyan a fagy felengedésével jelenleg még mély a játéktér, ám a hőmérséklet emelkedésével, illetve a szél péntekre, szombatra ígért felerősödésével gyorsan felszárad majd a pálya. Állítom, vasárnap tökéletes játéktér várja majd a csapatok a Szamosi Mihály Sporttelepen. Sőt, a héten elkészültek az új kispadok, valamint az előttük lévő terület is műfüvet kapott - nyilatkozta a Soroksár honlapján Dragóner Attila ügyvezető igazgató. 

Jó hír a Szparival kapcsolatban, hogy a korábbi sérültek állapota folyamatosan javul. Forró Gyula már teljesen rendben van, Fodor Ferenc is a többiekkel tréningezhet, és Sinanovic Sinan is elkezdte az edzéseket. 

Vissza