Az Újpestet fogadta a Szpari U14-es együttese a bajnokságban, és a 28. percben egy szép támadást követően Karácsony József lőtt a rövid felsőbe, vezetéshez juttatva a Nyíregyházát. Az első félidő több gólt nem hozott, az 57. percben viszont Chrien Balázs indult jó ütemben a jobb szélen és kapta is a labdát. Kicsit kisodródott, így vissza húzta és vissza passzolta a mögötte érkező Cseh Norbertnek, aki egyből a beadást választotta. A labdát Varga Balázs szépen vette maga elé és lőtte azt a hálóba, 2-0. Több gól nem esett, a Spartacus megnyerte a találkozót. 

Nyíregyháza Spartacus- Bozsik Akadémia U14- UTE 2-0 (1-0)

Nyíregyháza Spartacus: Szolár Dávid, Chrien Balázs, Spisák Bence, Forgó Tamás, Szabó Levente Kovalecz Soma (Ónadi Péter), Fekete Vince (Szopkó Vince), Garda Dominik (Szabó Bence), Karácsony József (Cseh Norbert), Oláh Benjámin (Konzili Máté), Varga Balázs

Edző: Csernyijenkó Ruszlán, Vojtovics Sándor

Gólszerzők: Karácsony József 28’ , Varga Balázs 57’ 

Csernyijenkó Ruszlán vezetőedző: - Küzdelmes mérkőzés volt, mind a két csapat nagyon akarta a győzelmet. Az első félidőben több lehetőséget tudtunk kialakítani, melyekből egyet sikerült értékesíteni. Fordulás után is a küzdelem dominált, mind a két csapat próbálkozott és sikerült újra betalálnunk, védekezésben pedig fegyelmezettek voltunk, így a második játékrészben sem tudtak áttörni rajtunk. A srácok sokat tettek a győzelemért, úgy érzem megérdemelten tartottuk itthon a 3 pontot. 

Vissza