Vasárnap újabb bajnokit játszik Balmazújvárosban a Nyíregyháza Spartacus. Ezúttal a Budaörs lesz a vendég, és az eddigi statisztikák alapján nem lenne meglepő, ha sok gól születne.

A Szpari eddigi találkozóin 14 gól esett - a 9 lőtt a második legtöbb jelenleg a mezőnyben - a Budaörs négy korábbi meccsén pedig 17 találat született. Kétszer is 3-2 lett a végeredmény, Kecskeméten nyertek, otthon kikaptak ilyen arányban a Szolnoktól. A szerdai meccs nem sikerült jól számukra, 4-1-es vereséget szenvedett az ETO-tól Márkus Tibor együttes. A tréner volt korábban a Szpari játékosa, csakúgy mint a keretből Petneházi Márk és Batizi-Pócsi Balázs. Utóbbi nyáron érkezett több társával együtt. 

Érkezők: Balázs Zsolt (Kaposvár), Batizi-Pócsi Balázs (PMFC), Bognár Dávid (Paks – kölcsönbe), Kapronczai Gergely (MTK – kölcsönbe, legutóbb Szentlőrinc, kölcsönben), Lengyel Béla (Ajka), Tóth Keve (BVSC – kölcsönből vissza), Vankó Imre (ETO FC Győr), Winkler András (Lipót Pékség)

Távozók: Czár Richárd (?), Csiki Norbert (Balassagyarmat), Halmai Ádám, Vágó Gábor (mindkettő Mol Vidi FC – kölcsönből vissza), Kovács Péter (DVSC – kölcsönből vissza, onnan Szolnok), Marques-Airosa Patrik (Pécs), Molnár Tibor (?), Pethő Bence (Paks), Petró Balázs (Szentlőrinc) 

A vasárnapi Nyíregyháza Spartacus - Budaörs mérkőzés 17.30-kor kezdődik, és a tervek szerint lesz élő stream közvetítés. 

Vissza