Szokol Zsolt ősszel nagyon csalódott volt. Hiába tréningezett folyamatosan, a bokája állandóan fájt. A szezon végén aztán kés alá feküdt és megműtötték a sérült részt. Egy letört darab okozott rendre problémát. Nála jobban kevesen várták a felkészülést, gyakorlatilag a téli szünetet is végig edzette, hogy visszanyerje erejét. A legfontosabb kérdés azonban az volt: bírja-e a boka majd a terhelést?

- Szerencsére semmilyen problémám nincs, így minden feladatot a többiekkel végezhetek. Már az otthoni műfüves pályán végzett tréningeknél sem éreztem fájdalmat, és a mostani napi három edzésnél sincs gond. Jobban kell figyelnem a bemelegítésnél és a nyújtásnál, Zákány László gyúrónk sokat segít nekem ebben. Folyamatosan hengerezem, végzem az előírt feladatokat, és így minden rendben van. Jön vissza az elveszített izom is, erről a szakmai stáb is gondoskodik, mert alaposan megdolgoztattak minket az elmúlt héten. De ennek van itt az ideje, és érzem, hogy napról-napra erősebb vagyok. Talán ennyire még soha nem vártam a felkészülést - mondta Szokol Zsolt. 

A védő "állandó társa" Rubus Tamás is rendben van. Neki ősszel a térdével volt gond és szintén erősödnie kell még, de az ő lába is bírja a terhelést. 

Vissza