Bozsik József számára különleges volt a Sopron elleni találkozó. Lucsánszky Tamás vezetőedző betegsége miatt ő irányította a Spartacust, és debütált az NB-II-ben. 

- Más volt a helyzet mint korábban, éreztem, hogy nagyobb rajtam a nyomás, nekem kell meghozni a döntéseket. Persze nem volt szokatlan mindez, mert az utánpótlásban vagy alacsonyabb osztályú együtteseknél itthon és Ausztriában is dolgoztam vezetőedzőként, de az NB-II-ben, egy ekkora múlttal rendelkező klub csapatát most irányíthattam először. Nagyon bíztam abban, hogy nem épp nálam szakad meg az a jó sorozat, melyet produkáltunk - mondta Bozsik József. 

A tréner pénteken tudta meg, hogy Lucsánszky Tamás rosszabbul van, és szombaton realizálódott, hogy neki kell meccselnie. 

- Igazi csapatmunka volt, a kapusedző, erőnléti edző, asszisztens edző, gyúró, szertáros, technikai vezető, mindenki igyekezett a legjobbját nyújtani. A játékosok teljesen partnerek voltak, nagyon akarták ők is a sikert, és ennek köszönhetően nyertünk Sopronban - mondta Bozsik József, akinek így jól sikerült az NB-II-es bemutatkozása. 

Vissza