Saját nevelésű fiatalok, sérülésből visszatérők és próbajátékosok is pályára léptek szerdán este az egymás közti mérkőzésen a Városi Stadionban. A Szpariban főként azok szerepeltek, akik az elmúlt meccseken kevesebb szerephez jutottak, kiegészülve U19-es labdarúgókkal, és próbajátékosokkal. Hárman érkeztek Nyírbátorból, és voltak akiknek ismerős volt a helyszín. Reznek Donát korábban futballozott a Spartacusban, és most ismét pályára léphetett Szpari mezben. Élt is a lehetőséggel, mert gólt is szerzett. Rajta kívül Tóth Márk és Fenyőfalvi Csaba is játszott, utóbbi szintén nyíregyházi nevelés. Először szerepelhetett sérülése után Jova Levente, a kapus pedig megfogott egy büntetőt. 

- Tegnap már a többiekkel tréningezhettem, nem éreztem fájdalmat, így egy félidőt már védhettem. Jól esett ismét a kapuban állni - mondta a hálóőr. 

A csapatok jó iramú meccset játszottak, és az első félidő után a már említett Reznek gólra Matyi Zoltán válaszolt, így 1-1 volt az állás. Fordulás után - a felnőttekkel játszó - Motkó Benjámin talált kapuba, majd Dragóner Filip növelte a különbséget. Ötvös Bence egy szép góllal állította be a 4-1-es végeredményt. 

 - Több célja is volt a mai mérkőzésnek. Szerettünk volna a fiataloknak is lehetőséget adni és próbajátékosokat is megnéztük. Hasznos volt a találkozó, voltak jó egyéni teljesítmények - mondta Lengyel Roland vezetőedző.

Vissza