Szombaton rangadót játszik a Nyíregyháza Spartacus. Listavezetőként a második helyen álló Vasast fogadja a Szpari, és a csapat nagy lépést tehet a bajnoki cím felé hat fordulóval a vége előtt. Van miért visszavágni, ősszel csak az angyalföldiek tudták legyőzni a mieinket, akkor 3-0-ra nyert a Vasas. Nincsenek rossz formában a fővárosiak, Gera Zoltán érkezése óta veretlenek, egy döntetlen mellett öt győzelmük van, csak az Ajkát nem tudták megverni.

A szombati a 38. bajnoki mérkőzés lesz a csapatok között, 12 alkalommal nyert a Nyíregyháza, 18-szor a Vasas, hétszer pedig döntetlen lett a végeredmény. Az NB-II-ben ez lesz a 16. találkozója a csapatoknak, és pályaválasztóként utoljára 2021-ben győztünk a budapestiek ellen 2-0-ra.

A Szparinál legutóbb többen is hiányoztak sérülés és betegség miatt, többek között az a Gengeliczki Gergő is, aki túl van 100. mérkőzésén a Nyíregyháza Spartacus színeiben. 

A szombati mérkőzés 12.30-kor kezdődik, és az M4 Sport élőben közvetíti. Ingyenes szurkolói busz ezúttal is indul Balmazújvárosba 11 órakor a Városi Stadion parkolójából.

Vissza