Városi Stadion, műfüves pálya. A tegnapi eső miatt - kímélendő az örökösföldi füves pályát - a stadionban tréningezett csütörtökön a Nyíregyháza Spartacus. Mindössze a bokaszalag sérülést szenvedő Starosta Dávid hiányzott az edzésről, a többiek viszont egy pörgős foglalkozáson vehettek részt. Több saját nevelésű fiatal is a felnőtt kerettel készült, és Papp Máté valamint Sinanovic Sinan is teljes értékű munkát végezhetett. Lengyel Roland vezetőedző folyamatosan adta az instrukciókat, a tréning végére el is ment a hangja... Szatke Zoltán asszisztensedző segítette munkáját.  

- Megtiszteltetés számomra, hogy felkértek, hogy segítsem a csapatot. Sajnos erre azért volt szükség, mert nincs jó helyzetben az együttes. A stábban most helyi kötődésű egykori játékosok vannak, szeretnénk visszahozni azt az időszakot ami akkor jellemezte a Szparit, amikor mi voltunk a labdarúgók. Úgy látom fogékonyak a fiúk a közös munkára, a rövid együtt töltött idő alatt becsületes dolgoztak, és remélem ez a hétvégi mérkőzésen eredményben is megmutatkozik majd - mondta Szatke Zoltán. 

Vasárnap a Szolnok ellen játszik idegenben a Szpari, a jövő héten viszont kétszer is a Városi Stadionban lép pályára az együttes. A klub vezetése úgy döntött, a november 27-i szerdai Vác elleni hazai meccset a szurkolók ingyen tekinthetik meg, azaz nem kell belépőt váltani, december 1-jén pedig a Csákvár elleni mérkőzés teljes jegybevételét jótékony célja ajánlja fel a Nyíregyháza Spartacus. 

Vissza