Túlzás lenne azt állítani, hogy a Nyíregyháza-Budaörs találkozók komoly múltra tekintenének vissza. 2016-ban találkoztak először a felek, és akkor a Budaörs győzött. Azóta további három meccset játszott a két együttes, kétszer döntetlen lett, egyszer pedig a Szpari győzött, szinte pontosan egy éve, 4-2-re. 

A Budaörs a Spartacushoz hasonlóan négy pontot szerzett eddig a bajnokságban. Az első fordulóban az ETO otthonában nyertek 1-0-ra, múlt vasárnap pedig kétszer is hátrányból egyenlítettek a Békéscsaba ellen, így 2-2 lett a végeredmény. A csapat magja évek óta együtt játszik, nyáron is alig volt mozgás a keretben. 

Érkezők: Adamcsek Máté (Paksi FC – ismét kölcsönbe), Csiki Norbert (Vasas), Kesztyűs Barna (Paksi FC – kölcsönbe), Végh Gábor (ZTE)
Távozók: Bakos Szabolcs (Nyíregyháza Spartacus FC), Palincsár Martin (MTK Budapest – kölcsönből vissza, onnan Monor – kölcsönbe)

Kesztyűs Barna tavaly még a Szpariban játszott, most ellenfélként tér vissza, Bakos Szabolcs pedig szintén korábbi csapattársai ellen futballozhat. Neki volt egy térdsérülése, így még kérdéses a pályára lépése. 

Vissza