Lucsánszky Tamás több helyen változtatott a kezdőcsapaton a legutóbbi találkozóhoz képest. 

Nyíregyháza Spartacus - Kazincbarcika 2-0 (0-0)

Városi Stadion 990 néző 

Jv: Nagy Norbert ( Medovarszki, Horváth )

Nyíregyháza: Jova - Szokol, Rubus, Fodor, Forró - Ötvös, Csilus T. -  Sinanovic (Szabó B.77.), Pekár (Holdampf 85.), Papp (Rezes 50.) - Hornyák  

vezetőedző: Lucsánszky Tamás 

KBSC: Somodi - Tóth Sz., Palmes (Kovács 77.), Belényesi, Süttő - Engel, Heil, Mikló, Kristófi - Kanalos (Boros 79.), Bene

vezetőedző: Koleszár György 

3. perc Nagy helyzet, egy bedobás után Pekár lőtt, Somodi óriásit védett. 

8. perc Újabb nagy helyzetek! Előbb Csilus gurítása után Sinanovic labdája pattant szögletre, majd a sarokrúgás után Fodor lőtt alig mellé. 

9. perc Sinanovic beadása után Hornyák elől mentettek. 

18. perc Hornyák lépett volna ki középen, Somodi kivetődve felszedte a labdát. 

24. perc Veszélyes vendég szöglet, de sikerült kivágni a labdát. 

28. perc Óriási ziccer, Somodi adta el a labdát mely Sinanovichoz került, utóbbi lövését hárította a kapus. 

30. perc Nagy barcikai helyzet egy kontra után, Kristófi passzolt Benéhez, de Jova kilépve a kapuból hárított. 

37. perc Tóth lőtt 26 méterről fölé. 

44. perc Bene lépett ki a bal oldalon, lövése mellé ment. 

Az első félidő nagy helyzeteket igen, gólt nem hozott. 

49. perc Egy bal oldali bedobás után Bene csúsztatását fogta Jova. A másik oldalon Sinanovic harcolt ki szögletet, de a sarokrúgás nem volt veszélyes. 

53. perc Kristófi lőtt mellé jobbról. 

56. perc Palmes kapott sárgát lerántásért. 

59. perc Kristófi lőtt mellé egy bedobás után. 

60. perc GÓÓÓL! Rezes László zseniális passza után Forró Gyulától érkezett balról a beadás, Hornyák Marcell pedig a kapuba lőtt, 1-0! 

67. perc Kapufa! Sinanovic átadása után Csilus T. hatalmas bombája a felső saroknál pattant vissza a kapufáról, az ismétlést Somodi hárította. 

70. perc Hornyák lépett ki, majd becsúszva elrúgták a labdát és a lábát is a védők, a Szpari támadója büntetőt reklamált. 

72. perc Belényesi kapott sárgát Hornyák buktatásáért. 

84. perc Kristófi lőtt messziről fölé. 

92. perc Egy remek támadás után Csilus ismét a kapufát találta el, majd Szabó Bence passzolta középre a labdát, Hornyák Marcell pedig a kapuba lőtt, 2-0! 

A Szpari megnyerte a mérkőzést! 

Lucsánszky Tamás: - Mindkét félidőben ellenfelünk fölé nőttünk, és ha jobban koncentrálunk, nagyobb különbséggel is nyerhettünk volna. Jól kezdtünk, ezt kértem, nyugodtabbak lehettünk volna ha bemennek a helyzetek. Hornyák Marcellt azért hoztuk, hogy gólokat lőjön, egyre jobban felveszi az NB-II-es ritmust, Ötvös Bencéhez vagy a sérülésből visszatérő Szokol Zsolthoz hasonlóan hosszú utat járnak be, remek teljesítményt nyújtottak. 

Koleszár György: -  Más célokért küzd a két csapat, mégis a döntetlen talán reálisabb eredmény lett volna a helyzetek alapján. A második gólnál már kitámadtunk, az elsőt pedig védelmi hiba előzte meg. Most jobban futballoztunk mint vasárnap, mégsem kaptunk érte pontokat. Ha így folytatják a bennmaradást kiharcolhatjuk. Gratulálok a Szparinak a győzelemhez. 

Vissza