Székesfehérváron lépett pályára a Szpari U19-es együttese. 

52. perc: A hazai csapat térfelén Szokolai Márk mozgott keresztbe, Tóth Ákos jó ütemű labdával játszotta meg. Szokolai a mélységből beinduló Tóth Ádám elé passzolt, aki a hazai kapust kicselezve megszerzete a vezetést. (0:1)

70. perc Lendületesen játszott a Szpari, többször lezárhatta volna a meccset, helyette egyenlített Marton révén a Fehérvár. (1-1)

73. perc Szileszki vezetéshez juttatta a hazaiakat (2-1)

80. perc Ismét Szileszki talált be (3-1)

88. perc: Bálint Ákos második sárga lapja után a játékvezető kiállította.

MOL Fehérvár FC U19 - Nyíregyháza Spartacus BJLA U19 3-1 (0-0)

Nyíregyháza Spartacus: Poór László, Gönczör Róbert, Hunyadi Bence, Tagai András, Bálint Ákos, Németh Csaba, Jócsák Dávid, Boda Balázs, Tóth Ákos (Torkos Máté 69’), Szokolai Márk, Tóth Ádám (Batta Gergő 65’)

Edzők: Csernijenko Ruszlán, Gyurovics Zsolt

Gólszerző: Tóth Ádám 52’

Csernijenko Ruszlán: - Az első 10 percben a hazai csapat volt kezdeményezőbb, egy gólszerzési lehetőségük adódott. Ezt követően aktívabbá vált a játékunk. Agresszív labdaszerzésekből veszélyes támadásokat tudtunk kialakítani, azonban az első félidőben még ezeket nem sikerült gólra váltani. A második félidőt jól kezdtük, nyomást gyakorolva többször hibára kényszerítettük a hazai csapatot. Az 52. percben egy labdaszerzés után kontrából gyors és formás támadást vezetve megszereztük a vezetést. Irányítottuk a mérkőzést, ebben a játékrészben lendületes és kombinatív volt a csapatjátékunk, több kidolgozott támadásvezetés után lezárhattuk volna a mérkőzést a magunk javára. Sajnos nem sikerült, és koncentráció hiány miatt elkerülhető gólokat kaptunk.

Vissza