Szirovicza Réka Szigetszentmiklóson él és Csepelen focizik. A mindössze 12 éves lány olyan tehetséges, hogy rendszeresen a 16 évesek között játszik. A foci az, mely megszépíti a napjait, ugyanis nagyon nehéz helyzetben van. Édesanyját már korábban elveszítette, így édesapja neveli, utóbbi azonban egy komoly baleset következtében kórházba került, jelenleg Miskolcon kezelik. A kislány őt látogatta meg pénteken a nagymamájával, és megkeresték Makay Robint, hogy  - ha csak néhány órára is – próbáljanak mosolyt csalni a kislány arcára.

A Nyíregyháza Spartacus női csapatának vezetőedzője azonnal igent mondott, így délután Réka ellátogatott az együttes edzésére. Egy Szpari mezt és labdát is kapott ajándékba, a csapat pedig jelezte: bármikor szívesen látják a jövőben is!

- Nagyon ügyes játékos, a lányok nagy szeretettel fogadták. Örömmel segítettünk, és remélem kicsit szebbé varázsoltuk Réka napját – mondta Makay Robin, a Szpari női csapatának vezetőedzője.

A Szpari család nevében Rékának sok erőt, kitartást kívánunk, bízunk abban, hogy a foci segít neki a nehézségek legyőzésében, reméljük édesapja hamarosan meggyógyul, és elhagyhatja a kórházat!

Vissza