Öltözőfolyosó, közel negyven fok. Még több mint egy óra van a kezdésig, Fodor Ferenc azonban már melegít egy SMR henger segítségével. Nem bízza a véletlenre, minden izmorészt alaposan kezelésbe vesz. "Jó érzéseim vannak, biztosan nyerni fogunk" - mondta röviden. 21 óra magasságában már egy fáradt, de mosolygós Fodor Ferenc fogadott. 

- Most már elárulhatom, álmodtam a mérkőzésről, és abban az volt, hogy gólt fejelek. Nem mertem elmondani senkinek a meccs előtt, de bejött. Nagyon boldog vagyok, hogy nyertünk, abban pedig biztos vagyok, hogy a játékunk sokat javul még, hiszen ez volt az első találkozó. Most a legfontosabb a három pont megszerzése volt - mondta Fodor Ferenc. 

A védő játéka sokáig kérdéses volt, de végül pályára léphetett. 

- A felkészülés során volt egy szakadás a vádlimban, és kérdésessé vált, hogy egyáltalán játszhatok-e. Hála Darabos Balázsnak, Zákány Lászlónak, Tanyi Attilának és Varga Tamásnak sikerült harcképessé varázsolni, rengeteget foglalkoztak velem külön. Edzések, rehabilitáció, gyúrás, mindent megtettek azért, hogy minél gyorsabban gyógyuljak, köszönöm nekik! Erőnlétileg sem volt probléma, pedig nagy melegben kellett játszanunk, és végig kézben tartottuk a meccset. Az első félidőben voltak lehetőségeink, ha jobban koncentrálunk a helyzeteknél, vezethettünk volna. A második félidőben a gól lélektanilag is jókor jött, majd a végén bebiztosíthattuk volna a győzelmet - ezen még javítanunk kell. De most örülök a győzelemnek, és remélem vasárnap is nyerünk - mondta a védő. 

Ha ismét góllal álmodik, akkor biztos...

Vissza