Egerben lépett pályára első tavaszi meccsén a Szpari női együttese.

Eger – Nyíregyháza Spartacus 0-13 (0-5)

Eger

Jv: Kalydy Dionízia Imola (Fodor, Németh)

Eger: Török – Kiss, Horváth, Huszár, Holló, Borosi, Baranyi (Tamkó 64.), Závodszky, Mátyás, Kakszi, Katona

Nyíregyháza: Czégény – Nagy B., Kocsis, Urai, Hudák – Boros (Popovics 74.), Pócsik, Tóth – Fekete, Kertész(Garda a szünetben), Szanyi

vezetőedző: Makay Robin

Gólszerzők: Boros (19., 27., 54., 56., 66.), Tóth (13., 18., 51.), Fekete (29.), Pócsik (58.), Szanyi (62.), Hudák (80.), Garda (87.)

Nem a legjobb előjelekkel várhatta az egri találkozót a Nyíregyháza Spartacus, eltiltás illetve sérülések, betegségek miatt többen is hiányoztak a keretből. Ez azonban nem látszott a játékon, sorra dolgozta ki a helyzeteket a Szpari, és Tóth Cintia góljával sikerült is megszerezni a vezetést. Hat perc alatt aztán háromszor volt eredményes a Nyíregyháza, majd lőtt még egyet, így már az első félidőben 5-0-ra vezettek a mieink. Fordulás után végképp kiszakadt a gólzsák, és bár az egri kapus számos lövést hárított, és néhány kapufát is lőtt a Nyíregyháza, a Spartacus 13-0-ra nyert. Boros Edina nagyszerűen kezdett új csapatában, ötször volt eredményes, de Tóth Cintia is háromszor talált be.

Makay Robin vezetőedző: Sikerült nyomás alatt tartani ellenfelünket, és sok helyzetet dolgoztunk ki. Több játékos is hiányzott a keretből, de nagy pozitívum, hogy akik pályára léptek ma, bizonyították, hogy lehet rájuk számítani! Igazi csapatként játszottunk. 

Vissza