U19 II. osztály 2017.11.18. 12:00: Nyíregyháza Spartacus-BJLA – Békéscsaba 
Az U19-es II. osztályú bajnokság tizenharmadik fordulójában a Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia legnagyobb korosztálya a Békéscsaba csapatát fogadja az Örökösföldi Sportelepen. A tabellán 12. helyezettet fogadja a negyedik helyen álló, papírforma alapján ennek sima hazai győzelemnek kellene lennie. Bár tudjuk, mindig ezek a „kötelező győzelmek” a legnehezebbek. A nyíregyháziak szeretnék kijavítani a múlt heti botlást, és pontjaiknak számát növelni, ezzel a tabellán tapadni az élbolyra. Látogassunk ki minél többen és szorítsunk hazai pályán, hazai győzelemnek!

U17 II. o. 2017.11.18.: DVTK – Nyíregyháza Spartacus-BJLA
A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U17-es csapata a Diósgyőr csapatánál vendégeskedik a II. osztályú bajnokság tizenharmadik fordulójában. A múlt heti siker jót tett a lelkeknek, ennek megfelelően a heti edzésmunkának is. Szombaton kemény feladat vár a Szparira, mert a tabellát vezető, ősi ellenfél Diósgyőr ellen lép pályára. Reméljük méltó ellenfele lesz a listavezetőnek a Nyíregyháza. Hajrá Szpari!

U16 II. o. 2017.11.18.: DVTK – Nyíregyháza Spartacus-BJLA
A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U16-os csapata a Diósgyőr csapatánál vendégszerepel a II. osztályú bajnokság tizenharmadik fordulójában. A jó formában lévő Szpari az ősi ellenfél ellen is szeretne játékban továbbfejlődve, sikeresen szerepelni. Drukkoljunk ezért nekik!

U15 I. o. 2017.11.17. 14:00: Nyíregyháza Spartacus-BJLA – Győr
A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia az ETO FC Győr csapatát fogadja az Örökösföldi Sporttelepen rendhagyó módon, pénteken megrendezésre kerülő mérkőzésen I. osztályú bajnokság tizenharmadik fordulójában. Az elmúlt két mérkőzésén kapott gól nélkül, két győzelmet arató nyíregyházi csapat a játék minden elemében szeretne továbblépni. Szurkoljunk, hogy ez megvalósuljon!

U14 I. o. 2017.11.17. 14:00: Nyíregyháza Spartacus-BJLA – Győr
A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U14-es csapata az ETO FC Győr csapatát látja vendégül a Városi Stadionban rendhagyó módon, pénteken megrendezésre kerülő mérkőzésen, az I. osztályú bajnokság tizenharmadik fordulójában. Az elmúlt hetek bajnokiján jó csapatok ellen nem csak játékban, hanem eredményben is sikeresen szerepelt a Bozsik. A pénteki csatából is szeretne sikeresen kijönni a házigazda. Legyünk minél többen, és szurkoljunk a Szparinak!

Vissza