Második alkalommal találkozik egymással bajnoki mérkőzésen a Nyíregyháza Spartacus és a Szentlőrinc. Ősszel idegenben egy izgalmas mérkőzésen nyert 2-1-re a Szpari, úgy, hogy a 80. percben hátrányba került, de előbb Papp Máté egyenlített, majd Jánvári Gábor a győztes gólt is megszerezte.

Azóta sok mérkőzést játszottak a csapatok, a Szentlőrinc például szerdán pótolta az Ajka elleni meccsét, és 1-0-ra kikapott. A 17. helyen állnak a tabellán, és bár nem indult rosszul számukra a tavasz, hiszen nyertek a Szeged ellen, azóta viszont csak a Pécs elleni döntetlen során szereztek pontot. A csapatban több ismerős is van, Forgács Dávid és Cenaj Drilon is szerepelt a Szpariban. A téli szünetben több helyen változott az együttes kerete: 

Érkezők:  Babinszky Bence (MTK II), Hesz Olivér (Taksony SE), Szrdjan Matics (szerb-magyar, Napredak Krusevac – Szerbia), Mervó Bence (Budafok – kölcsönbe), Ujvárosi Ádám (Vasas – kölcsönbe)
Távozók: Milos Lakusics (szerb, Zseleznicsar Lajkovac  – Szerbia), Lehoczky Roland (MTK – kölcsönből vissza), Sinkovits Dávid (szerb-magyar, Backa Topola – Bácskatopolya, Szerbia, kölcsönből vissza, onnan FK Tisa Adorjan – Szerbia), Vajda Roland (Kozármisleny)

A Nyíregyháza Spartacus - Szentlőrinc mérkőzés vasárnap 14.30-kor kezdődik a Városi Stadionban, zárt kapuk mögött. A találkozóról lesz élő stream közvetítés. 

Vissza