Beléptetési és jegyvásárlási információk az MTK Budapest - Nyíregyháza Spartacus kapcsán: 

A mérkőzésre – a beléptetőrendszer használata miatt – csak névre szóló jeggyel lehet belépni az Új Hidegkuti Nándor Stadionba. (1087 Budapest Salgótarjáni út 12-14.)

Kérjük a szurkolókat, hogy váltsák meg jegyüket elővételben – 10% kedvezménnyel –, vagy érkezzenek egy, másfél órával a mérkőzés előtt az Új Hidegkuti Nándor Stadionhoz, mert a helyszíni jegyvásárláshoz nem szükséges szurkolói kártya, és ez jelentősen lassítja a jegykiadást, így a későn érkezők lemaradhatnak a mérkőzés elejéről, vagy akár az egész első félidőről!

Az MTK Budapest, a Nyíregyháza Spartacus szurkolói és az érdeklődők, 10 % kedvezménnyel 2017. augusztus 25-től, folyamatosan az Interneten – meccsjegy.mlsz.hu – és országszerte a Ticket Express jegyirodáiban  is megválthatják a jegyeiket. A 10 %-os kedvezmény meccsnapon is érvényes, de csak az internetes vásárlásokra, a mérkőzés napján, a helyszíni pénztárban nem érvényesíthető.

Az Új Hidegkuti Nándor Stadionban elővételes jegy- és bérletvásárlásra szeptember 8-án, pénteken van lehetőség, 15:00-19:00 óra között, az 1-es kapu mellett, a főpénztárban.

A helyszínen a pénztárak – a mérkőzés napján – 15:00 órakor, a kapuk 16:00-kor nyitnak.

Jegyvásárlás a személyi igazolvány bemutatásával történhet. Külföldi állampolgárok esetében (EU) személyi igazolvány, vagy útlevél (EU-n kívüli állampolgár esetében útlevél) felmutatása szükséges. Akik kedvezményes jegyet vásárolnak, személyi-, diák-, nyugdíjas igazolványt mindenképp vigyenek magukkal! 

Vissza