A Szekszárdot fogadta a Szpari U19-es gárdája a bajnokságban, és bár az első félidő nem hozott gólt, szünet után ötször is eredményesek voltak a mieink. 

47. perc: Dudics István jó ütemű keresztlabdával játszotta meg a jobb oldalon felfutó Matyi Zoltánt, aki egy jó átvétel és igazítást követően élesen belőtte a labdát a Szekszárd kapujának előterébe. Kovács Norbert magasan ugorva a kapu bal felső sarkába fejelt. (1:0) 

55. perc: Egy vendég védő röviden adta hátra saját kapuja felé a labdát. Szokolai Márk csapott le rá, és a kapussal szemben párharcot nyerve az üres kapuba lőtt. (2:0)

72. perc: A felfutó Listván Dominikot mélységi labdával játszotta meg Starosta Dávid. A vendég védelem a büntető területen belül tömörült. Listván egy csel után a 16-os vonalán érkező Starostához játszott vissza, aki lövésre szánta el magát. Lövése az egyik vendégjátékos kezén megpattant, BÜNTETŐ. A megítélt tizenegyest Starosta magabiztosan értékesítette. (3:0)

83. perc: Szokolai Márk újabb pillanatai következtek. Szokolai a vendégvédelem újabb hibáját kihasználva, olvasva a rossz hazaadást, megszerezte második gólját. (4:0) 

90. perc: A mérkőzés utolsó percében a vendégek tizenhatosán belül a szekszárdi csapat nem tudott felszabadítani. Az oda-vissza pattogó labda Listván Dominik elé került, aki ballal, higgadtan, laposan lőtt a kapu bal alsó sarkába. (5:0) 

Nyíregyháza Spartacus U19 – Szekszárd UFC U19 5-0 (0-0) 

Nyíregyháza Spartacus: Poór László – Matyi Zoltán, Végső Előd, Ferencz Róbert, Listván Dominik – Tóth Ádám (Starosta Dávid 63’), Németh Csaba (Bakó Tamás 70’), Dudics István, Boda Balázs – Kovács Norbert, Szokolai Márk 

Edzők: Lengyel Roland, Gyurovics Zsolt

Gólszerző: Kovács Norbert, Szokolai Márk (2), Starosta Dávid, Listván Dominik

Lengyel Roland vezetőedző: - A mai napon minden tekintetben felülmúltuk a Szekszárdot. Mindig nehéz egy olyan ellenféllel szemben játszani, aki 10 emberrel védi a kapuját. Ezt szépen megoldották a fiúk, győzelmünk akár nagyobb arányú is lehetett volna. Gratulálok a csapatnak a mai sikerhez!

Vissza