A viharos szélben lejátszott mérkőzésen az első félidőben meddő mezőnyfölényben játszottak a mieink. A hazai csapat a szél támogatása mellett magas ívelt labdákkal próbálkozott, de védőink jól reagáltak azokra. A csapat igyekezett a labdát a földön tartva támadásokat vezetni, de igazán nagy lehetőség nem alakult ki. A második félidőben is többet birtokoltuk a labdát, azonban egy rossz labdaátvétel után ellenfelünk gólt ért el. A 60. percben saját térfelünkön a pálya tengelyében egy rossz átvételből labdát veszítettünk, melyből a hazai csapat hosszú indítással kontrázott és a center pozícióban lévő játékosuk a kifutó kapusunk mellett elgurította a labdát. A második félidőben több gólszerzési lehetőség alakult ki a hazai kapu előtt, de a mai napon szinte a nulláról is kimaradtak a ziccereink, így a Grosics Akadémia otthon tartotta a 3 pontot. Összességében a csapat nem érdemelt vereséget, a döntetlen reálisabb lett volna.

Szeged-Grosics Akadémia - Nyíregyháza Spartacus-BJLA U19 1-0 (0-0)

Nyíregyháza Spartacus: Kopasz József – Magyar Gábor, Matyi Zoltán, Seres Patrik, Csáki Bertalan, – Németh Csaba (Boda Balázs 75’), Hubicsák Zoltán (Szokolai Márk a szünetben) Bakó Tamás (Ferencz Róbert 75’) – Motkó Benjamin (Listván Dominik 81’), Kovács Norbert, Starosta Dávid

Edzők: Révész Csaba vezetőedző, Gyurovics Zsolt másodedző

Révész Csaba vezetőedző: - Igazságtalan lennék, ha a vereséget az időjárási körülményekre, a 6-7 elpuskázott lehetőségre fognám. Nem tudtunk gólt rúgni, viszont ellenfelünk kihasználta a hibánkat.  A jövő héten a Paksot fogadjuk hazai pályán, ahol javítanunk kell a helyzetkihasználásunkon. A játékvezető működését csak dicsérni tudom.

Vissza